+381 21 66 22 226 rodacomm.ns@gmail.com

MARKET DOJO

Uštedite vreme i novac koristeći Market Dojo za nabavne aktvnosti

UZ MARKET DOJO E-SOURCING JE LAK

Uštedite vreme i novac koristeći Market Dojo za nabavne aktvnosti.

Imamo saznanja da postoji mnogo nabavnih profesionalaca koji bi koristili neki e-Sourcing alat ali nisu u mogućnosti zbog visokih troškova, zbog glomaznih softvera i očekivane kompleksnosti u radu.

Market Dojo je demistifikovao ova očekivanja i ponudio tržištu alat koji će nabavnim profesionalcima omogućiti korišćenje svih prednosti e-Sourcinga.

Ovaj alat eliminiše kompleksnost u elektronskoj nabavci i pruža iskustvo komfornog rada uz izvanredne rezultate. Od vas sve zavisi, i nivo odobravanja dobavljača i nivo ocenjivanja. U ponudi su jednostavni procesi ali i složeni multi skorovi za odabir dobavljača. Možete kreirati bilo koji zahtev za ponudu. Taj proces se može dokumentovati i povezati sa elektronskom aukocijom. Možete koristiti predefinisane upitnike, ili kreirati svoj. Omogućen je uvoz baza podataka, i postavljanje vašeg logoa tokom procesa.

 

Jednostavniji postupak za smanjivanje troškova u firmi je uz korišćenje elektronskih aukcija. Mnogi se pitaju da li je to moguće koristiti u našoj zemlji. Odgovor je: da moguće je, a ako ne znate kako tu smo da vam olakšamo upoznavanje sa ovim načinom pregovaranja.

Nabavljač sa malo iskustva može ostvariti bolje rezultate koristeći nabavne aukcije, nego prekaljeni nabavni borac sa desetinama kurseva za napredno pregovaranje u nabavci.

U vremenu kada se diskutuje o upotrebi robota u nabavci uopšte nije pitanje da li je elektronska nabavka potrebaili ne. Nabavljači uz korišćenje pravih alata mogu biti efikasniji od bilo koje mašine. A to ujedno omogućava bolje korišćenje vremena i bolje pozicioniranje nabavke. Kompanije koje su krenule sa jednom licencom nakon prvih iskustava odmah su poručile dodatne da bi višestruko ojačale svoje pregovaračke moći.

Više informacija na: www.marketdojo.com